Wat vinden onze klanten

Wij kunnen natuurlijk van alles over onszelf beweren, maar er is geen betere reclame
dan wat de klanten zelf over Voskotan zeggen.

Hieronder een aantal ongecensureerde klantreacties.

e-sigaret kopen

Voor onze webshop is het belangrijk dat de webshop snel is, zodat onze bezoekers geen vertagingen ervaren. Iets te lang moeten wachten kan betekenen dat de bezoeker al weer weg is, omdat hij niet snel genoeg het product gevonden heeft. Bezoekers hebben immers geen geduld! Verder is het voor onze webshop van belang dat de hosting provider snel kan reageren indien noodzakelijk bij bijvoorbeeld een storing. Wij raden dan ook ieder die een webshop wil hosten, Voskotan Webservices aan.

Sandy van Markus, e-sigaret-kopen.nl

QauteQ Benelux

Toen wij op zoek waren naar een goede partij om onze website technisch op te zetten en te hosten kwamen we via via bij Voskotan terecht. We wilden graag een lokaal no-nonsense bedrijf met korte lijnen en prettig contact, aan deze criteria voldoet Voskotan zeker! Het ontwerp van onze website was klaar, dit heeft Voskotan erg netjes om weten te zetten naar een goed werkende en snelle site waarbij al onze wensen zijn meegenomen. De hosting is prima, snel en alles is duidelijk en uitvoerig uitgelegd zodat we zelf eenvoudig wat aanpassingen aan de website kunnen doen.

Wij als QuateQ bevelen Voskotan zeker aan als goede partner voor een probleemloze website!

Robert Kwerreveld / Rob Stronks, Quateq.com

SenseBV Bootcamprun

Voskotan biedt een super goede en snelle service.
We worden altijd goed op weg geholpen maar ook als er problemen zijn staan zij
direct voor ons klaar. De oplossingen worden altijd snel gevonden.

Wij raden Voskotan zeker aan!"
 

Sanne ter Veen, Event coordinator bij Sense Organisatie & Coaching

McKenzie Instituut Benelux

Voskotan is sinds een jaar of 6 de verzorger van onze webhosting. En dit al 6 jaar naar volle tevredenheid. Waar Voskotan in uitblinkt is de snelheid waarmee gehandeld wordt. Zodra je belt/mailt/sms’t, ongeacht wanneer, je hebt binnen zeer korte tijd antwoord en er wordt per direct gewerkt aan je vraag. Klantgerichtheid, een vriendelijke benadering en professionaliteit staat in een hoog vaandel en dat dragen ze uit. Kortom, een voorbeeld voor hoe het zou moeten zijn voor velen. Voor ons geen enkele reden om ooit nog voor een ander bedrijf te kiezen.

Wilco Meijne, Penningmeester McKenzie Institute Benelux

Kaakgroup

Toen wij als Kaak Groep besloten om onze website geheel te vernieuwen, hebben we ervoor gekozen dit door Voskotan Webservices te laten doen. Het gehele proces, van het ontwikkelen van het concept tot de realisatie, is intensief door Voskotan begeleid. Met name het opzetten van een goede website structuur en de snelle en flexibele houding van Voskotan zijn zaken die wij erg kunnen waarderen. Ook vervolgprojecten, zoals meertaligheid van de website en het opzetten van een intranet, zullen wegens de positieve ervaringen door Voskotan worden uitgevoerd.

Kathy Gaalman, Marketing Manager Kaak Groep

Van Dam Verhuizingen.nl

De service van Voskotan Webservices is top. Er hoeft maar iets te zijn en ze staan klaar voor ons. De tarieven zijn zeer aantrekkelijk en je krijgt meer dan waar voor je geld.

Van Dam verhuizingen waardeert dat enorm en daar waar mogelijk is zullen we dan ook reclame voor Voskotan Webservices maken.

Jeroen van Dam, directeur Van Dam Verhuizingen

Vetex / Sloggies

Voordat ik met Voskotan Webservices in aanraking kwam was het contact met mijn vorige provider minimaal,eigenlijk alleen via de mail. Toen ik in contact kwam met Voskotan, merkte ik dat het ook anders kan. Een persoonlijk contact en altijd direct een antwoord op mijn vragen, is voor mij erg belangrijk. Het geeft een vertrouwd gevoel, en het gevoel dat er iemand met je meedenkt. Voor mij is Voskotan Webservices dus het ideale bedrijf om zaken mee te doen!

Ellen van Veghel,
Eigenaar van Vetex.nl, Sloggies.nl, Tencateondergoed.nl en Kinderondergoed.com

Lucas Brühl Mensendieck

Nu meer dan een jaar wordt mijn site gehost door Voskotan en ik kan niet anders zeggen dat dat erg goed gaat. Hiervoor werd mij site door Vevida gehost maar dat gaf veel problemen, zonder overleg werd mijn site “eruit gegooid” en was ik niet meer bereikbaar. Het lukte niet om dit samen met vevida op te lossen.

Mijn website bouwer had al jaren goede ervaring met Voskotan. Ik ben overgestapt en vanaf toen liep alles op rolletjes. Altijd direct Axel aan de telefoon en altijd direct een oplossing.

Lucal Brühl, Mensendieck

Nivamedical

De reden dat ik bij jullie host is dat de lijnen zo kort zijn. Bij vragen en of problemen wordt daar snel en vriendelijk op gereageerd en mijn ervaring is dat het ook erg vakkundig opgelost wordt. De servers zijn snel en worden goed onderhouden, dat merk ik omdat ik met regelmaat testen uitvoer op de sites waarbij de servers ook meegenomen worden.

Ik ben dus erg tevreden over de diensten en service die Voskotan levert en geef dit bedrijf 5 (5) sterren! Ik kan Voskotan van harte aanbevelen aan iedereen die waar voor zijn geld wil.

Willem Mulder, Nivamedical.com

Sweepa

Sweepro Brush (Sweepa in the Netherlands) has been utilising the web hosting services of Voskotan Webservices since its inception in 1998 and have at all times found their service and problem-solving skills to be of the highest standard coupled with minimum down time delays.

Feedback and solutions were prompt, efficient and professional. The variety of services offered by Voskotan Webservices come highly recommended to all prospective customers seeking service excellence.

M. van Niekerk, CEO Sweepro Brush

Guido Pelgrim Fotografie

Toen wij gingen nadenken over een nieuwe website was het gelijk duidelijk dat wij wederom gebruik zouden maken van Voskotan Webservices. Dit is de tweede website van Fotostudio Nol Kiefte/Guido Pelgrim fotografie welke in samenwerking met Voskotan Webservices is gemaakt. Wij zijn ook super tevreden over het eindresultaat. Voskotan Webservices denkt altijd met ons mee en staan altijd voor ons klaar. Geweldig!

Guido Pelgrim en Birgit van der Heide, Guidopelgrim fotografie

Livingstone Terrasso

Toen wij een aantal jaar geleden zijn gestart met onze website, werden wij via via in contact gebracht met Voskotan Webservices. Dit blijkt de juiste keus te zijn geweest.

Goede tarieven, persoonlijk, direct en makkelijk contact en een uitstekende service!

Youri van Steen, Livingstone Terrasso