Wat doen we

Webdesign

Hosting

Domein
registratie

Zoekmachine
optimalisatie

Maatwerk

Wat doen we

diensten-www.jpg

Voskotan Webdiensten levert onderstaande diensten. Mocht je vragen hebben dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Zowel via de telefoon 0315 341555, info@voskotan.com of via het contactformulier.

Webdesign, het ontwerpen en maken van websites volgens webstandaarden

Webshops, het ontwerpen en inrichten van jouw webwinkel

Hosting, supersnelle servers waarop jouw website beschikbaar is voor heel de wereld

Domeinregistratie, vrijwel alle extenties registreren we direct voor jou. (zoals .nl .com .eu .info .net .be .de .fr .it .ru .biz )

Zoekmachine optimalisatie, wij maken jouw website goed vindbaar voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing

Maatwerk applicaties, wij bouwen jouw speciale web applicatie volgens jouw wensen of passen een bestaand programma aan

Webdesign

diensten-potlood.jpg

Door gebruik te maken van webstandaarden wordt je website toegankelijk voor iedereen en optimaal gevonden door zoekmachines.

Het is mogelijk om je website volledig aan te passen aan jouw wensen en aan je huisstijl. De vormgeving van een site bepaalt tenslotte de indruk die je als bedrijf bij je klanten achterlaat. Wij kunnen je website ontwerpen en vormgeven zodat deze volledig aansluit bij jouw doelgroep.

Heb jeal een website, maar is deze toe aan een nieuwe uitstraling? Dat kan! 
Wij kunnen je website in een nieuw jasje steken door deze te voorzien van een nieuwe lay-out en passen de nieuwste internet-technieken toe.

Je bent wél tevreden over de lay-out van je huidige website, maar kan deze niet wijzigen? Het is niet altijd nodig de huidige website compleet over boord te gooien. Wij kunnen er voor zorgen dat ons content management systeem (CMS) in jouw website wordt geïntegreerd waarna je zelf op een eenvoudige manier de website kunt onderhouden. Waar en wanneer je maar wilt!

Webshops

diensten-winkelwagen.jpg

Webwinkel software is het meest bekende voorbeeld van e-commerce en gaat steeds meer de concurrentie aan met reguliere verkoopkanalen. Het online verkopen van producten via een online webwinkel is een vak apart, maar samen met jou werken wij aan zichtbaar en meetbaar resultaat: hogere omzet, klanttevredenheid en kostenbesparingen.

Wij werken uitsluitend met professionele webshop software, zoals CS-Cart. Je kunt snel en eenvoudig een professionele webwinkel beginnen.

Bekijk online een demo van de CS-Cart webwinkelsoftware.

Wij zijn een Authorized Reseller van CS-Cart, één van de meest toonaangevende webwinkelpakketten die momenteel beschikbaar zijn.

cscart authorized resellerDeze webwinkelsoftware is zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines en ondersteunt de meest gangbare Nederlandse betaalsystemen, zoals iDeal en creditcards.

Hosting

diensten-server.jpg

Al sinds 1998 verzorgen wij hosting (webruimte) voor onze klanten. Onze eigen hosting servers staan in een datacenter in Apeldoorn, slechts 50 kilometer van onze vestiging.

Onze hosting geschiedt op supersnelle servers waarop gemiddeld slechts 35 websites per server draaien (in tegenstelling tot veel collega's die soms meer dan 400 websites per server draaien). Dagelijks draaien we fullbackups van alle websites die je zelf in geval van nood direct kunt terugzetten of als je dat te ingewikkeld vindt dan doen wij dat voor je.

Wij maken gebruik van het cPanel controlepaneel, waarmee je eenvoudig alle zaken voor je website kan (in)regelen, heb je daar geen tijd, zin of kennis van dan regelen we dit graag voor je.

Door onze ssd webservers ben je verzekerd van een snelle website met minimale wachttijden, die beter door zoekmachines zoals Google wordt beoordeeld.

Domeinregistratie

diensten-www.jpg

Een domeinnaam (internetadres) is vitaal voor jouw bedrijf. Een domeinnaam moet makkelijk te vinden zijn voor bezoekers, een domeinnaam moet goed klinken en een domeinnaam moet eenvoudig te onthouden zijn. Wij helpen je graag met het zoeken en registreren van de juiste domeinnaam, zodat jij de domeinnaam krijgt die je toekomt!

Voskotan Webservices registreert direct jouw domeinnaam en je kan meestal binnen een uur van deze domeinnaam gebruik maken.

Wij kunnen alle domeinextenties voor je vastleggen,
 zoals .nl .com .net .de .co.uk .be .it .ru .fr .biz .info, etc.

Zoekmachine optimalisatie

diensten-vergrootglas.jpg

Search Engine Optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie is een eerste vereiste om een website optimaal vindbaar en indexeerbaar te maken voor een zoekmachine. Dankzij de jarenlange ervaring op dit gebied en kennis van webstandaarden weet Voskotan als geen ander hoe zoekmachines zoals Google en Bing een pagina of website indexeren en waarderen.

Niet alleen het technische ontwerp van je website is van belang, maar ook de inhoud van de webpagina's. Door de inhoud van je webpagina's te optimaliseren en te rangschikken voor zoekmachines wordt jouw website beter gewaardeerd door zoekmachines en zal je hoger in de zoekresultaten eindigen. 

Beter vindbaar worden, kijk op onze speciale website www.vindbaar.com

Maatwerk

diensten-liniaal.jpg

Je hebt speciale wensen voor je website, webwinkel of internet in het algemeen? Wij hebben ervaren programmeurs in dienst of als partner die dit voor je kunnen verwezenlijken.

Php, Perl of Java applicaties in combinatie met databases zijn geen probleem. Ook kunnen wij je adviseren over de aanpak van jouw internetproject.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen er samen uit.